Meubelen op maat – waar u tientallen jaren plezier van zult hebben 

U zult een leven lang plezier hebben van onze op maat gemaakte meubels in ambachtelijke kwaliteit, gemaakt met high-end apparatuur (o.a. een in mei 2020 geïnstalleerde nieuwe Altendorf zaagmachine).

Waarom? Omdat wij geen compromissen en meubelen op maat maken, die precies volgens uw specificaties en vooral wensen zijn ontworpen. Of het nu gaat om een plank, dressoir of kast:  U bepaalt de vorm, de kleur, de grootte en de toepassing. 

Schokker en Van Baarsen maken uw meubels op maat met de hoogste precisie en kwaliteit. Met al onze ambachtelijke passie zetten wij ons in voor de productie van hoogwaardige kast- of keukenoplossingen voor complexe ruimtebehoeften. Wij zorgen ervoor dat u tientallen plezier zult u of kunt beleven aan uw maatmeubilair. 

Als het om meubels op maat gaat zijn ‘Kwaliteit’, ‘Aandacht’ en ‘Individualiteit’ onze troeven

Bij het op maat maken van uw meubelen staat kwaliteit voorop, naast hoogstaand vakmanschap. Meubilair dat op maat wordt gemaakt vereist de beste materialen; te beginnen met hoogwaardige houtdecors en milieuvriendelijke kleuren tot geselecteerde beslagen. Voor ons is maatwerk niet beperkt tot de maatvoering, maar biedt het u een breed scala aan keuzes en individualiteit. U bepaalt zelf welke afmetingen uw meubelstuk moet hebben, hoe het meubel op maat moet worden ingedeeld en uitgerust en welk ontwerp u wilt. En dit alles tegen een redelijke prijs. Probeer het maar eens, u zult niet zonder uw op maat gemaakte meubels willen!

Schokker & Van Baarsen zien advies en/of een ontwerp als een must

U kunt kiezen uit de vele voorbeelden op onze website maar u kunt ook de voorbeelden gebruiken ter inspiratie en op basis daarvan uw eigen ontwerp maken of samenstellen. We kunnen op basis van een tekening voor u de perfecte kast op maat, kledingkast op maat, eettafel op maat of welke meubelen op maat dan ook ontwerpen. Als nodig schakelen wij hierbij externe topspecialisten, die in staat zijn om welke presentatie dan ook te maken. 

Nadat uw wensen omgezet zijn in een ontwerp ontvangt u van ons een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. Gaat u akkoord met de offerte dan gaan we altijd met passie voor u aan de slag en we zijn pas tevreden wanneer u een glimlach op uw gezicht heeft wanneer het meubel uiteindelijk in uw woning of kantoor geplaatst is.

Laat u daarom adviseren door ons. Weet u niet zeker welke oplossing het beste is, of heeft u vragen over onze materialen? Geen probleem, neem gerust contact op met ons team via telefoon, e-mail. U bent altijd welkom! 

Neem contact op

  Ik wil graag een adviesgesprek


  We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

  Liever bellen?

  06-3657 5480

  Selecteer (verplicht)

  Meer weten over of via Schokker & Van Baarsen?

  Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. En we komen gelijk met een passend advies, naar ieders budget. Altijd welkom!

  Met vriendelijke groet, 

  John van Baarsen & Wilco Schokker 

  mob.tel. John: 06 51468096
  mob.tel. Wilco: 06 36575480
  info@schokkervanbaarsen.nl

  Schokker & Van Baarsen VOF
  KVK 81576994 – Vestigingsnr. 000047858621

  Adressen:
  John: Pegasusstraat 9, 1131 MZ  Volendam
  Wilco: Dukaton 47, 1132 RB  Volendam